Прем'єр-ліга. Анонс матчів 13-го туру, 22 жовтня

Прем'єр-ліга. Анонс матчів 13-го туру, 22 жовтня

У неділю, 22 жовтня відбудеться 3 матчі 13-го туру в рамках чемпіонату України

«Сталь» - «Чорноморець»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Оболонь Арена.

Травмовані: Смирнов, Каплієнко («Чорноморець»).

Дискваліфіковані: немає.

Желько Обрадович отримав пошкодження в матчі проти «Зорі» і готується до матчу проти «Чорноморця» за індивідуальним графіком - це єдина можлива проблема Сталі» напередодні матчу.

Олег Дулуб все ще не розраховує на Олександра Каплієнка і Євгенія Смирнова, який взагалі ще жодного матчу в поточному сезоні не зіграв.

«Сталь» (орієнтовний склад): Пеньков - Тимчик, Грачов, Ткачук, Михайличенко - Месхі, Г. Малакян - Мисик, Е. Малакян, Кузик – Обрадович.

«Чорноморець» (орієнтовний склад): Гутор - Ваг, Мартиненко, Жуніч - Люлька, Бамба, Ндіайе, Політило, Зубейко - Васін, Хобленко.

«Маріуполь» - «Зоря»

Початок матчу: 17:00. Стадіон: Ілічівець.

Травмовані: Кирюханцев, Чурко, Горбунов - Калітвінцев, Прийма.

Дискваліфіковані: Яворський («Маріуполь»).

У лазареті «Маріуполя», як і раніше знаходяться Ігор Кирюханцев, Сергій Горбунов та В'ячеслав Чурко. Традиційно не обійшлося в цій команді і без штрафників, адже звітний тур через дискваліфікацію пропускає Сергій Яворський.

Юрій Вернидуб не сподівається сьогодні на Владислава Калітвінцева, який ще не скоро зможе допомогти команді, а ось Василь Прийма отримав рецидив травми в останньому матчі з «Гертою» і вибув приблизно на місяць.

«Маріуполь» (орієнтовний склад): Худжамов - Насонов, Вакуленко, Білий, Неплях - Кольцов, Танковскій - Кожанов, Мишнєв, Болбат - Фомін.

«Зоря» (орієнтовний склад): Лунін - Опанасенко, Гречишкін, Сваток, Сухоцький - Харатін - Караваєв, Андрієвський, Сілас, Громов - Юрі.

«Динамо» - «Шахтар»

Початок матчу: 19:30. Стадіон: Олімпійський.

Травмовані: Віда (під питанням), Циганков, Сидорчук - Малишев, Кривцов.

Дискваліфіковані: немає.

Єврокубковий матч з «Янг Бойз» приніс для «Динамо» нові втрати. І якщо Домагой Віда ще може сьогодні вийти на поле, то капітан киян Сергій Сидорчук точно команді не помічник і завтра відлітає в Барселону на медобстеження. Також продовжує відновлюватися після травми Віктор Циганков.

Радує головного тренера «Динамо» Олександра Хацкевича хіба що повернення в загальну групу Євгена Хачеріді, який пропустив поєдинок Ліги Європи через пошкодження.

Є хороші новини і для «Шахтаря», адже оговтався від травми Дентіньо. Бразилець готувався до гри нарівні з усіма і напевно потрапить в заявку, а ось Максим Малишев та Сергій Кривцов все ще на лікарняному.

«Динамо» (орієнтовний склад): Коваль - Кенджера, Хачеріді, Кадар, Піваріч - Морозюк, Гармаш, Буяльський, Гонсалес - Мораес, Мбокані.

«Шахтар» (орієнтовний склад): П’ятов - Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі - Фред, Степаненко - Марлос, Тайсон, Бернард - Феррейра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: