Прем’єр-ліга. Анонс матчів 14-го туру, 29 жовтня

Прем’єр-ліга. Анонс матчів 14-го туру, 29 жовтня

У неділю, 29 жовтня, відбудеться 4 матчі 14-го туру Чемпіонату України

«Зірка» - «Ворскла»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Зірка.

Травмовані: Фатєєв, Пепе («Зірка»).

Дискваліфіковані: Ковальов, Фаворов – Скляр.

«Зірка» не може грати своїм найсильнішим складом. У грі проти «Олімпіка» тиждень тому видалення заробив Максим Ковальов та Артем Фаворов, і сьогодні вони, природно, матч пропускають. Давно вже травмований Дмитро Фатєєв.

Не зіграли в матчі проти «Олімпіка» всі до єдиного легіонери команди: Арман Оганесян і Гліб Рассадкін були в запасі, а ніхто з французів Франк Пепе, Хішем Ель-Хамдауї і Арно Гедже, як і іспанець Марк Кастельс навіть в заявку не потрапили.

Зате точно повертається після дискваліфікації Максим Прядун, основний форвард команди в сезоні.

У «Ворскли» поза грою дискваліфікований Олександр Скляр. А ось пошкодження Володимира Чеснакова виявилося не настільки серйозним, він готовий грати.

«Зірка» (орієнтовний склад): Паст - Полегенько, Маткобожик, Качараба, Цюпа - Драченко, Дрішлюк - Чичиков, Загальский, Прядун – Петров.

«Ворскла» (орієнтовний склад): Ткаченко - Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко - Чеснаков, Шарпар - Кадімян, Кулач, Дитина – Коломоєць.

«Верес» - «Олімпік»

Початок матчу: 17:00. Стадіон: Арена Львів.

Травмовані: Іщенко (під питанням), Гринь - Поступаленко, Очігава, Брикнер, Гуттінер.

Дискваліфіковані: Шабанов («Олімпік»).

«Верес» все ще не може розраховувати на Сергія Гриня, а ось вихід на поле Миколи Іщенка можливий. Правда, навряд чи тренерський штаб буде ризикувати здоров'ям досвідченого захисника, у якого недавно вже був рецидив і знову запалився Ахілл.

Втрати «Олімпіка» значно масштабніше. У лазареті команди відразу чотири виконавці, а ще більше головного болю головному тренеру команди Роману Санжари додав один з провідних захисників Артем Шабанов, який виклопотав дискваліфікацію через перебір жовтих карток.

«Верес» (орієнтовний склад): Бандура - Кобін, Адамюк, Борзенко, Сімінін - Е.Пасіч, Карасюк, Морозенко, Волошинович - Степанюк, Сергійчук.

«Олімпік» (орієнтовний склад): Махарадзе - Шестаков, Кравченко, Емерсон, Федорів - Цимбалюк, Богданов - Сондей, Прийомов, Моха – Біленький.

«Зоря» - «Олександрія»

Початок матчу: 17:00. Стадіон: Славутич-Арена.

Травмовані: Прийма, Калітвінцев - Шендрик, Щедрий.

Дискваліфіковані: Сухоцький – Полярус.

Василь Прийма та Владислав Калітвінцев все ще травмовані і не допоможуть «Зорі» в сьогоднішньому матчі. Через перебір жовтих карток пропустить матч колишній захисник «Олександрії» Артем Сухоцький.

Зате повинен повернутися до матчу Юрі, який не грав у кубковому поєдинку проти «Шахтаря» через мікротравми.

«Олександрія» разом з традиційними Антоном Шендриком та Артемом Щедрим не дорахувалася сьогодні дискваліфікованого Артема Поляруса.

«Зоря» (орієнтовний склад): Лунін - Опанасенко, Чечер, Сваток, Гордієнко - Гречишкін, Андрієвський - Караваєв, Сілас, Громов – Юрі.

«Олександрія» (орієнтовний склад): Паньків - Чеботаєв, Гітченко, Басов, Бацула - Запорожан, Банада - Старенький, Грицук, Цуріков – Сітало.

«Карпати» - «Динамо»

Початок матчу: 19:30. Стадіон: Україна.

Травмовані: Акулінін (під питанням) - Бурда, Сидорчук, Циганков.

Дискваліфіковані: Гонсалес («Динамо»).

«Карпати» підходять до матчу з «Динамо» практично в бойовому складі. Є тільки питання по Леоніду Акулініну, який отримав пошкодження в матчі з «Ворсклою» і був замінений у перерві.

Олександр Хацкевич про таку кадрову ситуацію може тільки мріяти, адже капітан «Динамо» Сергій Сидорчук імовірно вибув до кінця сезону, а Віктор Циганков завершує відновлення після травми. Зате повернулися в стрій Домагой Віда, Дьємерсі Мбокані, Жуніор Мораес і Микита Корзун, у яких були невеликі пошкодження.

«Карпати» (орієнтовний склад): Підківка - Федецький, Нестеров, Лобай- Мірошниченко, Тіссоне, Голодюк, Гуцуляк - Ді Франко, Гладкий, Мякушко.

«Динамо» (орієнтовний склад): Коваль - Кенджера, Хачеріді, Віда, Піваріч - Морозюк, Гармаш, Корзун, Буяльський - Мораес, Мбокані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: