Прем’єр-ліга. Анонс матчів 15-го туру, 4 листопада

Прем’єр-ліга. Анонс матчів 15-го туру, 4 листопада

У суботу, 4 листопада, відбудеться 2 матчі Чемпіонату України з футболу

Чемпіонат України з футболу

«Верес» - «Зірка»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Арена Львів.

Травмовані: Гринь - Фатєєв, Ель-Хамдауї, Петров.

Дискваліфіковані: немає.

У «Верес»а травмованим залишається тільки Сергій Гринь, який вже давно не грає і не повернеться на поле до зимової паузи. Микола Іщенко відновився від свого ушкодження, але навряд чи зможе отримати місце в стартовому складі.

«Зірка» все ще не може розраховувати на Дмитра Фатєєва, не грає в останніх турах Хішам Ель-Хамдауї, а в попередньому турі через травму залишив поле Сергій Петров.

Зате знову можуть грати Максим Ковальов та Артем Фаворов, які пропустили попередній тур через дискваліфікацію.

«Верес» (орієнтовний склад): Бандура - Кобін, Адамюк, Борзенко, Сімінін - Е.Пасіч, Карасюк, Морозенко, Волошинович - Степанюк, Сергійчук.

«Зірка» (орієнтовний склад): Паст - Пепе, Качараба, Ковальов - Полегенько, Драченко, Гедж, Цюпа - Чичиков, Фаворов – Прядун.

«Олександрія» - «Чорноморець»

Початок матчу: 17:00. Стадіон: Ніка.

Травмовані: Шендрик, Щедрий - Бамба, Ковалець (обидва - під питанням), Ваг, Смирнов.

Дискваліфіковані: Запорожан, Чеботаєв, Пономар («Олександрія»).

До звітного матчу «Олександрія» підходить з серйозними кадровими втратами. У лазареті клубу як і раніше знаходяться Антон Шендрик та Артем Щедрий, а ще три гравці сьогодні поза грою через дискваліфікацію - Сергій Чеботаєв, Андрій Запорожан і Віталій Пономар.

Радує Володимира Шарана хіба той факт, що відновилися після ушкоджень Євген Банада та Андрій Цуріков, а Артем Полярус відбув дискваліфікацію.

Не краща кадрова ситуація і у «Чорноморця», адже кожен тур додає клієнтів для лазарету. Мало того, що там уже знаходилися Мамаду Ваг, Євген Смирнов і Кирило Ковалець, так в минулому матчі отримав пошкодження Фессуні Бамба, і його вихід на поле сьогодні під питанням.

«Олександрія» (орієнтовний склад): Паньків - Пашаєв, Гітченко, Бондаренко, Бацула - Каленчук, Банада - Старенький, Грицук, Цуріков - Сітало

«Чорноморець» (орієнтовний склад): Гутор - Зубейко, Мартиненко, Жуніч, Люлька - Ндіайе - Васін, Мусолітін, Політило, Третьяков - Хобленко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: