Прем'єр-ліга. «Шахтар» з трьома видаленнями на останніх хвилинах програє «Зорі»

Прем'єр-ліга. «Шахтар» з трьома видаленнями на останніх хвилинах програє «Зорі»

Відбувся останній поєдинок УПЛ в 2017-му році

Останній матч чемпіонату України в 2017-му році завершився драмою.

Центральний матч останнього в цьому році туру УПЛ відбувся в Запоріжжі. Два учасники від України в єврокубках не подарували глядачам видовища. Перевагою традиційно володів «Шахтар», а «Зоря» старалася вибігати в контратаки.

В першому таймі командам не вдавалося реалізувати свої задуми в гольові моменти. Запам'ятався лише напівмомент Бернарда після пасу Феррейри та неточний обвідний удар Марлоса.

Друга половина гра перевернула хід матчу з ніг на голову. Це вдалося зробити екс-гравцю Зорі Івану Петряку. Нинішній правий захисник «Шахтаря» головою замкнув подачу Бернарда зліва.

Далі зустріч перейшла в надто спокійне русло. «Шахтар» не хотів забивати більше, а «Зоря» просто не могла цього робити. Так тривало до 78 хвилини, поки П’ятов не помилився на виході, а Кочергін не зміг влучити в порожні ворота.

А на 80 хвилині герой матчу Петряк став антигероєм. Іван упав після зіткнення з Сухоцьким чужому штрафному майданчику, а Сергій Бойко показав захиснику «Шахтаря» жовту картку. Вона стала для гравця другою й «гірникам» довелося догравати матч у меншості.

Через кілька хвилин донеччани залишилися вдев'ятьох - вдруге жовте світло перед собою побачив Фред. А ще через мить Кочергін виконав подачу у чужий штрафний, а Бутко зіграв руками. Арбітр вказав на позначку, а Ракицький побіг сперечатися й отримав другу жовту! Відтак, «Шахтар» залишився увісьмох. Сілас впевнено реалізував пенальті.

На четвертій доданій хвилині Андрієвський пробив з лінії штрафного, П’ятов відбив перед собою, а Бутко закотив м'яч у порожні ворота.

Таким чином, перед зимовою перервою відстань між «Шахтарем» і «Динамо» складає лише три очки. «Зоря» в свою чергу вперше в сезоні піднялася на четверте місце.

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

19-ий тур

«Зоря» - «Шахтар» - 2:1

Голи: Сілас(90+2), Бутко(90+4 авт.) - Петряк(65)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: