Прем’єр-ліга. «Зоря» розходиться миром з «Олександрією», «Верес» та «Олімпік» не виявили сильнішого

Прем’єр-ліга. «Зоря» розходиться миром з «Олександрією», «Верес» та «Олімпік» не виявили сильнішого

Два матчі 14-го туру чемпіонату України не виявили сильніших

«Зоря» - «Олександрія»

«Олександрія» заробила одне очко в матчі із «Зорею» в Запоріжжі, програючи після першого тайму 0:2.

«Зоря» зробила хороший заділ для перемоги ще в першому таймі. Спершу Юрі головою ефектно замкнув подачу свого співвітчизника Сіласа, а на 33-й хвилині Артем Громов підкараулив грубу помилку Андрія Гітченка, увірвався в штрафну і пробив в дальній кут.

«Олександрія» повернула інтригу на старті другої половини зустрічі, коли Сергій Старенький зіграв на випередження у штрафному суперника і проштовхнув м'яч у ворота, втіливши в гол скидку Віталія Паламаря.

Буквально відразу ж Паламар зобов'язаний був зрівнювати рахунок, проте його постріл заблокували. А коли гра трохи заспокоїлася, то «Олександрія» все-таки забила другий м'яч. Ніхто не заважав Валерію Бондаренко пробити низом метрів з 25-ти, а Андрій Лунін не кращим чином зреагував на постріл майже по центру воріт.

В останні хвилини «Зоря» була ближче до перемоги, а в одному з епізодів перекладина врятувала гостей від голу після удару Олександра Караваєва, а догравати зустріч «Олександрії» і зовсім довелося в меншості, коли за другу жовту достроково відправився відпочивати Паламар.

Фінальний свисток зафіксував бойову нічию, яка навряд чи влаштувала «Зорю», адже завтра команда Юрія Вернидуба ризикує втратити місце в першій шістці. А «Олександрія» продовжує балансувати над зоною вильоту.

«Верес» - «Олімпік»

Матч 14-го туру чемпіонату України між «Вересом» і «Олімпіком» завершився внічию 1:1.

«Верес» дуже швидко повів у рахунку після заробленого Михайлом Сергійчуком пенальті. Нападаючий прокинув м'яч на хід і був зупинений Кравченко. Рішення арбітра Романова привів у виконання сам Сергійчук.

«Олімпік» прийшов в себе в середині тайму, але загруз в обороні «Вереса» і запам'ятався хіба що ударом головою Шестакова в руки Бандурі. Рівненська команда продовжувала дуже легко виходити в атаку і як результат - ще один сейв Махарадзе, який відбив удар з гострого кута від Волошиновича.

В кінці тайму на допомогу Бандурі прийшов каркас воріт, в який ударом з 28 метрів влучив Андрій Богданов.

«Олімпік» все ж зрівняв. Після невдалого сейву Бандури на дальній постріл Богданова першим на підборі був Моха, 1: 1.

«Верес» перехопив ініціативу і створив ще кілька напівмоментів. Але момент Мохі був набагато небезпечніше - захисники вибили м'яч з порожніх воріт після його удару.

Нічия не дозволила «Вересу» скористатися осічкою «Ворскли» і повернутися на 4 місце, а «Олімпік» впевнено закріпився на 3 місці.

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

14-ий тур

«Зоря» - «Олександрія» - 2:2

«Верес» - «Олімпік» - 1:1

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: