Президент ФБУ підтвердив участь МБК «Миколаїв» у Суперлізі

Президент ФБУ підтвердив участь МБК «Миколаїв» у Суперлізі
Михайло Бродський
ФБУ

У Києві відбулася прес-конференція з нагоди старту нового сезону чемпіонату України

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський під час прес-конференції з нагоди старту нового сезону Суперліги прокоментував ситуацію з участю МБК «Миколаїв» у національному чемпіонаті. За його словами, миколаївці таки візьмуть участь у змаганнях.

«Миколаїв» стартує у Суперлізі Парі-Матч. Президентом клубу буде Андрій Черепанов. Олексія Бескова, наскільки я розумію, сьогодні звільнять за результатами аудиту. Менеджмент продовжує боротися за клуб, але я цього не розумію – рішення вже прийнято.

Черепанов має кошти, його поважають і розуміють спонсори. Він давно хотів повернутися у клуб. Так, сталося нещастя, помер колишній президент клубу Микола Бобров, він підтримав команду у важкий момент, і тепер цим хоче зайнятися Черепанов. Під час засідання Виконкому ФБУ я зробив різку заяву, щоб припинити ці непотрібні схеми з боку менеджменту.

Ви бачили на Кубку Прометея у Кам’янському, що команда у Миколаєва конкурентна, а Віталій Черній прекрасний тренер. Два-три легіонери і миколаївці будуть ще більш конкурентні. Арену там ремонтують, місто підтримує, спонсори є, у клуба є бюджет. Просто настав час припинити ці суперечки», - констатував Бродський.

Нагадаємо, нового сезону в баскетбольній Суперлізі України мають стартувати дев’ять команд. Перший поєдинок нового чемпіонату зіграють 27 вересня в Дніпрі, де господарі прийматимуть новачка дивізіону «Харківські Соколи».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: