Президент «Зеніту» обізвав виродком гравця Кокоріна, який втрапив у кримінальний скандал

Президент «Зеніту» обізвав виродком гравця Кокоріна, який втрапив у кримінальний скандал
Сергій Фурсенко

Кокорін і Мамаєв добряче погуляли, що тепер можуть потрапити за ґрати

Президент пітерського «Зеніту» Сергій Фурсенко відверто розповів про ситуацію з нападником Олександром Кокоріним пранкерам, які зателефонували йому від імені колишнього міністра спорту РФ Віталія Мутка.

У діалозі використовувалися заздалегідь нарізані фрази Мутко.

«Не можу навіть передати, який смуток і жах. Стільки душі у них вкладено, я маю на увазі Кокоріна. Просто виродки справжнісінькі. Скільки ми вклали всього у цей футбол... і взяли все обгидили», - поскаржився Фурсенко.

«Прикро просто до сліз, розумієте? Вони-то думали, що ми «відмажемо». Але як можна «відмазувати» за такі речі? Просто виродки», - продовжив він.

«Що робити з ним? Нехай правосуддя вирішить. Він хороший хлопець взагалі. Але як тільки він з цим Мамаєвим сходиться, так все», - додав президент «Зеніту».

Пранкерам також вдалося додзвонитися до самого Кокоріна, який на запитання «Як справи?» лаконічно відповів «Та нічого, сиджу рівно».

Нагадаємо, що Кокорін і футболіст «Краснодара» Павло Мамаєв є фігурантами двох кримінальних справ про побої.

Кокорін і Мамаєв не вперше потрапляють у скандальну хроніку. Найбільш резонансним став випадок в одному з клубів Монте-Карло, де друзі-футболісти на широку ногу відзначили виліт з чемпіонату Європи, за що у виховних цілях були переведені у дублі своїх клубів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: