Промоутер Пулєва вважає, що Кличко легко б впорався з Джошуа в свої кращі роки

Промоутер Пулєва вважає, що Кличко легко б впорався з Джошуа в свої кращі роки

На думку Зауерланда, Пулєв не упустить можливості добити Джошуа

Поєдинок між українцем і британцем був схожий на один з фільмів про Роккі, вважає Кале Зауерланд.

Кале Зауерланд, який представляє інтереси обов'язкового претендента на пояс чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF Кубрата Пулєва, якому 28 жовтня належить зустрітися в Кардіффі з володарем титулів WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа, заявив, що тільки вік завадив Володимиру Кличку добити британського боксера.

На думку Зауерланда, Пулєв не упустить можливості добити Джошуа.

«Я не хочу порівнювати майбутній поєдинок Кубрата з боєм Джошуа - Кличко. Це був відмінний вечір на «Уемблі» для боксу та спорту.  Але якщо проаналізувати всі трохи детальніше, ми отримаємо бій молодого чемпіона проти людини, яка завершує кар'єру», - цитує промоутера Sportal.

Промоутер вважає, що Кличко в свої кращі роки впорався б з британським боксером досить легко.

«Кличко програв Тайсону Ф'юрі, він не так впевнено виглядав в бою проти Дженнінгса. Зрештою це був Кличко, чиї кращі роки були позаду. Але українець відправив Джошуа в нокдаун і повинен був добивати британця. Думаю, будь-який з фахівців погодитися з цим. Але Джошуа здорово відбігав, а потім виграв бій. Чи зможе він вийти з такої ситуації в бою з Пулєвим? Не думаю, що Кубрат упустить такий шанс», - сказав Кале.

 «Кличко не добив Джошуа, хоча повинен був це зробити. Але, давайте пам'ятати про те, що українцеві було за 40. Тому я не хочу нічого брати з цього бою, оскільки він дійсно схожий на один з фільмів про Роккі Бальбоа. Але зараз це не фільм про Роккі. Це Кубрат Пулєв - болгарський боксер з софійських вулиць. Він готовий до важкої битви», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: