«ПСЖ», «Ліверпуль», «Тоттенгем» та «Шальке» Коноплянки вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів

«ПСЖ», «Ліверпуль», «Тоттенгем» та «Шальке» Коноплянки вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів

«Інтер» і «Наполі» зіграють у Лізі Європи

У вівторок, 11 грудня, завершилася заключні матчі в групах А, В С і D Ліги чемпіонів.

У групі A можливість потрапити у плей-офф з першого місця втратив «Атлетико», який сенсаційно зіграв внічию з «Брюгге» (0:0). Бельгійський клуб продовжить виступи у Лізі Європи, а іспанці вийшли у плей-офф Ліги чемпіонів лише з другого місця, пропустивши вперед «Боруссію», яка без проблем переграла «Монако» 2:0.

.У групі В «Тоттенгем» зіграв внічию з «Барселоною» (1:1), а «ПСВ» поділив очки з «Інтером» (1:1), В плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця вийшла «Барселона», в боротьбі за друге місце «Тоттенгем» випередив «Інтер» за додатковими показниками, італійський клуб продовжить виступ в плей-офф Ліги Європи.

У групі С «ПСЖ» розгромив «Црвену Звезду» (4:1) і з першого місця пройшов до наступного етапу турніру. У боротьбі за другу сходинку «Ліверпуль» переміг «Наполі» (1:0). Неаполітанський клуб вийшов в плей-офф Ліги Європи.

У групі D з першого місця у плей-офф вийшло «Порту», яке в останньому турі перемогло «Галатасарай» (3:2). Турецький клуб продовжить виступи у Лізі Європи. Другим став «Шальке» нашого Євгена Коноплянки, який переграв «Локомотив» (1:0).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: