Реакція на провал: Федерація хокею України декларує бажання створити єдину програму підготовки

Реакція на провал: Федерація хокею України декларує бажання створити єдину програму підготовки
Молоді українські хокеїсти можуть готуватися за єдиною програмою
Іван Вербицький

Наразі вже створена відповідна комісія

Після чергового провалу збірної України на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В Федерація хокею України заворушилася. На офіційному сайті організації з'явилася інформація, що ФХУ розпочинає роботу над програмою підготовки хокеїстів.

У проекті під назвою «Єдина національна програма підготовки хокеїстів» буде висвітлено широкий спектр проблем, актуальних для виховання гармонійної особистості в умовах спортивної школи, запропоновані основні пріоритети для успішного навчання та  розвитку майбутніх хокеїстів, аж до планів-конспектів тренувальних занять.

Програма підготовки хокеїстів міститиме основні поняття філософії поетапного формування успішного спортсмена, визначатиме основні характеристики базових навичок, обов'язкових до засвоєння в залежності від ступеню розвитку юного хокеїста.

Розпорядженням президента ФХУ затверджено склад комісії для розробки програми у найкоротші терміни. Найкращі тренери країни, педагогічні фахівці, представники спортивної науки увійшли до комісії, очолив яку ректор Національного університету фізичної культури та спорту, професор Євген Імас.

Планується, що у документі будуть зібрані базові хокейні вправи з катання, техніки контролю шайби, методики із спеціальної та загальної фізичної підготовки, приклади правильного спортивного харчування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: