Ребров: Потрібно прощатися або з окремими футболістами, або з тренером

Ребров: Потрібно прощатися або з окремими футболістами, або з тренером

Головний тренер київського «Динамо» після нічиєї в Олександрії знову натякав на свою можливу відставку в найближчому майбутньому.

Після нічийного результату в матчі чемпіонату України проти ФК "Олександрія" головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров знову говорив на прес-конференції про мотивацію гравців своєї команди.

«Як подолати чорну смугу"? Тільки наполегливо працювати. І, звичайно, змінити психологію. Самі хлопці мають замислитися, що потрібно не лише на матчі себе мотивувати, але й на кожне тренування виходити максимально сконцентрованими.

Для чого вони виходять на тренування? Щоб відпрацювати якісь моменти, які знадобляться потім у грі. Але якщо хтось із футболістів втратив мотивацію стосовно того, що не стосується гри…

Я впевнений, що кожен хоче грати, але потрібно з таким же настроєм проводити кожне тренування. Якщо вони не хочуть робити цього, то потрібно з ними прощатися. Або прощатися з тренером. Тут два шляхи: або залишаємо всіх гравців та беремо нового тренера, або розстаємося з футболістами, які втратили мотивацію, які не хочуть прогресувати кожного дня й із яких дуже важко щось зліпити», - заявив Ребров.

«Ви розумієте, що зараз немає трансферного вікна, ми не можемо дозаявляти інших футболістів. Зараз ми працюємо з тими, хто є. Звичайно, треба було це робити влітку, але цього не сталося. Для того, щоб вийти з цієї  «чорної смуги», потрібно працювати кожен день на тренуваннях, думати на футбольному полі і віддавати всі сили. Іншого виходу немає», - додав тренер.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: