WTA Гонконг. Росіянка виграла турнір серії WTA

WTA Гонконг. Росіянка виграла турнір серії WTA
Анастасія Павлюченкова

Титул в Гонконзі приніс Павлюченковій 280 очок і 43 тисячі доларів призових

Російська тенісистка Анастасія Павлюченкова стала переможницею турніру в Гонконзі серії WTA International з призовим фондом $250 тисяч.

За титул на Hong Kong Tennis Open Павлюченкова змагалася зі своєю сусідкою по рейтингу WTA Дариною Гавриловою. Єдина очна зустріч між тенісистками відбулася в минулому році на Кубку Кремля і завершилася перемогою екс-росіянки в трьох сетах.

У першому сеті Павлюченкова вела 4:1, але примудрилася три рази поспіль програти свою подачу, що вартувало їй поразки у стартовій партії. У другому сеті Анастасія знову дозволила Гавриловій повернутися в гру - перша ракетка Австралії зробила зворотний брейк, однак одразу упустила свою подачу і змирилася з неминучістю вирішального сету.

У заключному сеті тенісистки влаштували інтенсивний обмін брейками. За рахунку 5:4 Павлюченкова, маючи на своїй подачі два матч-боли, не змогла поставити крапку. Незабаром через дощ тенісистам довелося покинути корт. Після відновлення гри Павлюченкова вдруге не подала на матч, але на тайбрейку підвищила якість своїх атак і таки дотиснула Гаврилову.

Титул в Гонконзі приніс Анастасії Павлюченковій 280 очок і 43 тисячі доларів призових. Цей успіх став для росіянки третім в сезоні і 11-м в кар'єрі.

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна знялася з турніру в Гонконзі для того, щоб встигнути відновитися до Підсумкового турніру WTA, який стартує через 11 днів

WTA International Hong Kong

Фінал

Призовий фонд: $250 000

Дар'я Гаврилова (Австралія, 7) - Анастасія Павлюченкова (Росія, 6) - 7:5, 3:6, 6:7 (3)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: