Россі: На цьому Yamaha неможливо їхати в дощ

Россі: На цьому Yamaha неможливо їхати в дощ

Італієць вказує на шини як на головну причину виникнення проблем

Під час дощової гонки на Сепанзі італійцю знову довелося долати проблеми, які виникають у Yamaha за вологих умов. Він зміг фінішувати лише сьомим.

Рік тому у Малайзії Валентино Россі боровся з Андреа Довіціозо за перемогу у гонці за подібних до сьогоднішніх умов.

Цієї неділі на Yamaha 2016 року Жоанн Зарко зміг очолити гонку на старті, їхати першим протягом кількох кіл і фінішував третім. У той же час пара заводських гонщиків на новішому прототипі, як і раніше цього сезону, знову була позаду. Россі закінчив Гран Прі сьомим на більш ніж 30 секунд пізніше переможця. Маверік Віньялес посів дев'яте місце ще з більшим відставанням – майже у 40 секунд.

Протягом сезону проблеми, що виникають у гонщиків Yamaha, повторюються. Найгірше їхні мотоцикли працюють за вологих умов, за яких гонщики не можуть змусити шини працювати як слід. Після завершення Гран Прі цієї неділі італієць знову скаржився на відсутність зчеплення.

«У мене не було зчеплення, їхати було дуже важко, мотоцикл рухався небезпечно. Це велике розчарування, бо протягом перших 10 кіл я взагалі не міг поліпшити свій темп. На цьому мотоциклі неможливо їхати під час дощу. Ми не можемо вирішити цю проблему»., - пояснив Доктор.

Італієць вказує на шини як на головну причину виникнення проблем, але також говорить про шасі, яке також потрібно поліпшити.

«Шини зазнали значних змін. У цьому відношенні це був дивний чемпіонат. Я продовжую працювати, але задля вирішення цих проблем я майже нічого не можу зробити», - сказав гонщик.

Нагадаємо, що Довіціозо виграв Гран Прі Малайзії та продовжує боротьбу за титул.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: