Сергій Ребров: Чому ми та «Шахтар» летіли на ці матчі, якщо всі чудово розуміли, що грати буде неможливо?

Сергій Ребров: Чому ми та  «Шахтар» летіли на ці матчі, якщо всі чудово розуміли, що грати буде неможливо?

Головний тренер «Динамо» поділився своїми враженнями після того, як було офіційно оголошено про відміну матчу 1/4 фіналу розіграшу Кубка України проти «Нафтовик-Укрнафти".

– Чесно кажучи, я не розумію, хто має за це відповідати. Це не форс-мажор, адже всі розуміли, що буде така низька температура. Чому ми та  «Шахтар» летіли на ці матчі, якщо всі чудово розуміли, що грати буде неможливо? При цьому я чудово розумію команду з Охтирки, яка чекала на цей поєдинок. Але чому ФФУ не могла перенести відразу ці ігри на весну або не провести їх там, де є підігрів поля? Думаю, від цього постраждали й місцеві вболівальники, й київське  «Динамо», яке подолало велику відстань, аби приїхати сюди.

Ви були налаштовані грати сьогодні?

Так, звичайно. Хлопці налаштовувалися, хотіли грати. Я бачив по них, що вони були готові грати на будь-якому полі. Але, знову ж таки, хто має відповідати за це? Навіщо ми, навіщо  «Шахтар" летіли на ці ігри, знаючи, що поля не будуть готові?

 Можливо, потрібно прописати відповідні критерії в регламенті?

Можуть бути якісь форс-мажорні обставини. Але ще три-п'ять днів тому було відомо, що буде низька температура. Чому відразу не перенести гру на весну? Причому, це стосується не лише нашої гри та  «Шахтаря», а й інших. Чому «Ворскла» має грати сьогодні, а через два дні приймати нас, в той час як ми будемо відпочивати? Я вважаю, що це ненормально.

Вам доводилося у своїй кар'єрі грати на таких полях?

Я половину свого життя тренувався на таких полях (посміхається).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: