Сергій Ребров: У Лізі чемпіонів «Динамо» ставить за мету вихід з групи

Сергій Ребров: У Лізі чемпіонів «Динамо» ставить за мету вихід з групи

Головний тренер киян налаштований оптимістично перед матчем з «Бенфікою».

Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров ставить перед своєю командою завдання вийти з групи Ліги чемпіонів (ЛЧ) в плей-офф турніру.

Про це він сказав на прес-конференції перед виїзним матчем з «Бенфікою». «Кожній команді, незалежно від позиції в групі, потрібно виходити і грати на перемогу. Нам це потрібно зараз особливо. Ми налаштовуємо на це хлопців. Потрібно враховувати, проти кого ми граємо, і виходячи з цього вибудовувати план на гру».

«Кожна команда в ЛЧ ставить найвищі цілі. Ми зараз ставимо мету вийти з групи. Завтра може статися будь-який результат, але важливо віддати всі сили, щоб і у мене, і у гравців після матчу не було бажання собі дорікнути. Ми звертаємо увагу на те, що «Бенфіка" на виїзді не змогла переграти нас в інтенсивності, в бажанні.Головне не допустити цього завтра», - заявив Ребров.

Нагадаємо, за підсумками трьох турів «Динамо» набрало одне очко і посідає останнє місце в своїй групі. У разі поразки від «Бенфіки» київська команда може втратити всі шанси вийти в плей-офф ЛЧ.

Матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Бенфіка» - «Динамо» відбудеться завтра, 1 листопада, в Лісабоні. Початок матчу - о 21:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: