Сергій Ребров: У матчі з «Бешикташем» зіграють всі найсильніші

Сергій Ребров: У матчі з «Бешикташем» зіграють всі найсильніші

Київське «Динамо» зіграє проти «Бешикташа» найсильнішим складом

Про це заявив головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров, напередодні матчу 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів між столичним клубом і турецьким «Бешикташем» .

«У матчі з «Бешикташем»  ви побачите найсильніших гравців, адже не може бути ротації в Лізі чемпіонів, яке б команда місце не займала. Це турнір, до якого прагне кожна команда. Гра з «Шахтарем»  хоча і важлива для нас, але вона через тиждень, а не через два дні, тому зараз у нас всі думки про Лігу чемпіонів» , - зазначив він.

«Вважаю, що то кількість очок, які ми набрали, ми, на жаль, заслужили. Завтра виходячи на поле я сподіваюся і впевнений, що хлопці вийдуть вигравати. Думаю, легше відновлюватися після невдалих ігор. Коли ми втрачаємо очки і програємо команда сама розуміє, що в наступній грі ми повинні щось довести і повинні докласти більше зусиль», - додав тренер.

Тренер зазначив, що участь у матчі візьме парагвайський півзахисник Дерліс Гонсалес.

«Стан Гонсалеса? Дерліс в строю, він тренується вже тиждень і як і всі готується до завтрашнього матч» , - заявив фахівець.

У свою чергу тренер дав зрозуміти, що не зіграє у матчі ветеран клубу та збірної України Олександр Шовковський.

«Шовковський зіграє вже тільки в прощальному матчі? А коли у нього буде прощальний матч? Ви мене теж запросите. У «Динамо можна було робити прощальні матчі поколінням гравців, але і їх удостоїлися тільки одиниці. Я впевнений, що Саша гідний цього матчу і впевнений, що він пройде» , - сказав він.

«Я говорив з Олександром, останні кілька місяців його переслідують травми і він не хоче підводити команду, виходячи на поле будучи не готовим на 100%» , - підкреслив Ребров.

Нагадаємо, матч «Бешикташ» - «Динамо» відбудеться у вівторок, 6 грудня. Початок о 21:45 за київським часом.

Станом на сьогодні на матч «Динамо» - «Бешикташ» продано лише 12 тисяч квитків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: