Олімпійському чемпіонові Сергію Бубці в Монголії в подарунок вручили коней (фото)

Олімпійському чемпіонові Сергію Бубці в Монголії в подарунок вручили коней (фото)

Глава НОК України знаходиться в Монголії з робочим візитом

Президенту Національного олімпійського комітету України Сергію Бубці під час його візиту в Монголію подарували двох коней, названих на його честь - Сергій і Бубка. Про це олімпійський чемпіон у стрибках з жердиною повідомив на своїй сторінці в Twitter.

«Монгольська гостинність. Отримав в подарунок двох коней, їх звуть Сергій і Бубка. Вони залишаться в Монголії і братимуть участь в змаганнях. Бажаю їм удачі», - написав Бубка.

Глава НОК України знаходиться в Монголії з робочим візитом. В рамках поїздки він зустрівся з президентом країни Халтмаагійн Баттулгою і обговорив питання розвитку спорту та олімпійського руху.

Також на зустрічі відбулося підписання меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між НОК України та Монголії. Президент Монголії нагородив Бубку державним орденом «Полярна Зірка» за внесок в розвиток спорту.

Бубка є олімпійським чемпіоном і шестиразовим чемпіоном світу в стрибках з жердиною. Він 35 разів встановлював світові рекорди (на відкритих стадіонах і в приміщеннях). З 1994 року йому належить світовий рекорд у стрибках з жердиною (6,14 м).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: