Шевченко: Безус є одним з головних кандидатів на виклик в збірну України

Шевченко: Безус є одним з головних кандидатів на виклик в збірну України
Андрій Шевченко
Фото взяте з сайту galinfo.com.ua

Тренер національної команди перед іграми зі Словаччиною та Туреччиною відповів на питання журналістів

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на прес-конференції в Києві напередодні двох виїзних матчів команди проти Словаччини і Туреччини пояснив причину настільки молодої заявки на найближчі матчі, а також розповів про шанси Романа Безуса і Євгена Хачеріді отримати свій виклик.

«Два найближчі матчі дуже важливі для нас. Ми розуміємо, що досягли всіх турнірних цілей, але ми також віримо у нашу молодь, і сподіваємося, що вони зможуть добитися позитивних результатів. Багато з них гідно показали себе на молодіжному рівні і мають великий потенціал. Їм потрібен досвід виступу на такому високому рівні і вони його отримають», - сказав він.

«Роман завжди був одним з головних кандидатів на виклик у збірну і продовжує ним залишатися. Я думаю, що, якщо б Роман не отримав травму, у нього були б всі шанси на участь в майбутніх зустрічах. З приводу Жені можу сказати, що в збірну повинні приїжджати тільки мотивовані футболісти. Кожен гравець збірної знає про це. Це було моєю першою умовою, як тільки я почав роботу з командою», - додав Шевченко.

Нагадаємо, що раніше тренер збірної Словаччини розповів чого очікує від матчу з Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: