Шевченко: Наш тренерський штаб планує використати усі заміни

Шевченко: Наш тренерський штаб планує використати усі заміни
Андрій Шевченко

Головний тренер національної команди запевнив, що завтра за збірну дебютують одразу декілька виконавців

Головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко взяв участь у передматчевій прес-конференції напередодні товариського матчу із командою Словаччини.

Повернення до Львова

Після дворічної паузи, пов’язаної з дискваліфікацією «Арени Львів», національна збірна приїхала до міста Лева, де вболівальники влаштували футболістам та тренерському штабу гідну підтримку. Очікує збірна такого ж мирного прийому і на самій арені.

«Наша команда рада, що повернулася до Львова. Ми дякуємо вболівальникам за палку зустріч біля готелю, у цьому місті завжди приємно грати. Ті, хто не встигли отримати автограф чи зробити фото з футболістом, матиме змогу «впіймати» гравців на завтрашній ранковій прогулянці».

Словаччина – чудовий спаринг-партнер

Наставник «синьо-жовтих» Андрій Шевченко відзначив сильні якості майбутнього опонента, зробивши акцент на вихід підопічних Яна Козака в атаку.

«Словаччина – хороша команда. Ми переглядали декілька поєдинків і робили акцент на зустрічі з англійцями. Наш суперник має в складі хороших виконавців, тренер пропагує атакувальний, комбінаційний футбол. Звісно, півзахисник Марек Гамшик – один з лідерів збірної, який відіграє ключову роль для команди. Два центральних захисники також залишили хороше враження, вони добре починають атаку. Словаки вміло тримають м’яч та демонструють привабливий футбол: команда і її стиль гри заслуговують на повагу».

Стартовий склад з новими іменами

Головний тренер національної команди запевнив, що завтра за збірну дебютують одразу декілька виконавців.

«Ми будемо випускати на поле тих, хто готовий, хтось з новачків гратиме зі старту. Наш тренерський штаб планує використати усі заміни».

«Мякушка ми викликали не тільки через те, що він вправно пробиває штрафні, адже в нас є група гравців, які добре виконують стандарти. У футболіста «Карпат» є ігрові якості, які змусили нас звернути на нього увагу. Якщо Сергій вийде на поле, можливо він зможе порадувати своїх уболівальників».

Посвята новачків – крок до зближення гравців

Олександр Караваєв, який також взяв участь у передматчевій прес-конференції, представники мас-медіа спитали про атмосферу в команді, мотивацію на спаринг та нововведення від Андрія Шевченка – посвяту в колектив піснею.

«Виклик до збірної – це честь та гордість для кожного. Запитайте юних футболістів – усі хочуть захищати кольори збірної. Мотивація завжди зашкалює, незважаючи від рівня гри».

«Атмосфера в збірній відмінна. Ми багато спілкуємось один з одним, що зближує нас. Посвята новачків – хороша ініціатива, усі переживають перед виконанням пісень, адже ми все-таки не професіональні співаки. Утім, це йде на користь адаптації, тому дякуємо тренерському штабу за таке нововведення».

Тренування на «Арені Львів»

Після прес-конференції національна збірна команда України провела тренування на полі львівської «Арени Львів».

За метеріалами прес-служби Федерації футболу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: