Шевченко: Супернику нічого втрачати, тому матч буде важкий

Шевченко: Супернику нічого втрачати, тому матч буде важкий
Андрій Шевченко. Фото: Reuters

Головний тренер збірної України поділився очікуваннями від матчу з Косовом

На збірну України чекає важкий матч з Косовом, адже супернику вже нічого втрачати і він буде грати на перемогу.

Про це заявив головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, який провів традиційну передматчеву прес-конференцію напередодні гри відбору на ЧС-2018 Косово - Україна в албанському Шкодері.

«Нас чекає завтра важкий матч, Наша команда хоче виграти, але і суперник буде грати тільки на перемогу. Супернику нічого втрачати. Тому я нічого легкого не чекаю.Прогнозую важкий матч. Також скажу по Марлосу, хоча ви вже, напевно, знаєте - йому не дістає документів. За моєю інформацією, він зараз вилітає в Тирану, ми чекаємо його в команді вже сьогодні ввечері», - повідомив тренер.

«Наше завдання перемогти. Команда суперника дуже молода, у процесі становлення. з організацією гри у них все в порядку, єдине - їй потрібні результати. Тому, насамперед, ми постараємося просто перемогти», - зазначив Шевченко.

Наставник української збірної також розповів про готовність новачків.

«Все в порядку. Хлопці, які були запрошені - за той короткий період, що пройшов, отримали максимум інформації. Хлопці відмінно вливаються в колектив, думаю, ніяких проблем немає», - запевнив фахівець.

Говорячи про тактику своєї команди у відсутності Бутка, Ракицького та Коваленка тренер зазначив наступне.

«Ми не ділимо гравців на футболістів «Шахтаря», «Динамо» і т. д. Будь-який гравець, який приїжджає, ознайомлений з тактикою, як виходити з оборони, як діяти далі. У нас достатньо гравців, які можуть виконати будь-яке тактичне завдання, вони під це заряджені», - підкреслив Шевченко.

Нагадаємо, матч відбору ЧС-2018 Косово – Україна відбудеться 6 жовтня на стадіоні Лоро Борічі в албанському Шкодері.

З Хорватією Україна зіграє 9 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: