Шевченко: Зінченко серйозно прогресує в «Манчестер Сіті»

Шевченко: Зінченко серйозно прогресує в «Манчестер Сіті»
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images

Олександр Зінченко нещодавно здобув свій перший трофей в Англії

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко відзначив прогрес півзахисника англійського «Манчестер Сіті» українця Олександра Зінченка.

Про це наставник національної команди Андрій Шевченко сказав журналістам на церемонії нагородження Laureus World Sports Awards в Монако, на якій був присутній в якості посла.

«Зінченко серйозно прогресує, радий спостерігати за його грою. Гвардіола надав йому шанс, і він відмінно їм скористався, навіть граючи не на своєму місці. Для тренера завжди добре, коли футболіст може добре діяти на різних позиціях. Він отримує досвід гри в Прем'єр-лізі проти сильних команд і футболістів, працює під керівництвом одного з кращих тренерів світу», - цитує Шевченка Sport Arena.

Нагадаємо, півзахисник «Манчестер Сіті» і збірної України Олександр Зінченко нещодавно здобув свій перший трофей в Англії, хоча і просидів увесь матч в запасі.

У фінальному матчі за Кубок англійської ліги «Манчестер Сіті» переміг «Арсенал» з рахунком 3:0. Також Зінченко провів достатню кількість матчів за клуб, щоб отримати золоту медаль у разі перемоги команди в англійській Прем'єр-лізі (АПЛ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: