Скандальний екс-гравець «Динамо» Алієв порадив забути про Ярмоленка

Скандальний екс-гравець «Динамо» Алієв порадив забути про Ярмоленка
Олександр Алієв

Олександр вважає, що киянам потрібно знайти нових лідерів команди

Олександр Алієв не захотів порівнювати «Динамо» Сергія Реброва й Олександра Хацкевича, а також порадив забути вже киянам про Андрія Ярмоленка.

Про це zbirna.com заявив сам колишній футболіст київського клубу, який наразі підтримує форму в аматорському футболі.

«Не люблю я порівнювати. Все залежить від результату. Якщо він є – добре. У Реброва був свій стиль і своя система тренувань, у Хацкевича теж є», - сказав він.

«Ярмоленко, звичайно ж, був хорошим футболістом. Він пішов у великий клуб, і найголовніше, що для нього Динамо – не порожній звук. Він хотів пройти через цю команду. Пройшов – і пішов далі», - продовжив Алієв.

«На одному футболісту гра не будується. Він пішов, але ж є й інші футболісти, які повинні брати гру «Динамо» у свої руки. Сидорчук, Буяльський, тепер з'явився ще й Ротань. Хорошу гру демонструє Циганков. Бачите, скільки виконавців. Про Ярмоленка потрібно забувати», - зауважив він.

Окрім того, Олександр зазначив, що не розуміє тих, хто грав у «Динамо», а тепер критикує. Так він висловився про Йожефа Сабо, який розкритикував київську команду.

«Людина грала стільки років за «Динамо», потім тренувала, а зараз критикує. Я взагалі такого підходу не розумію. Навіщо критикувати? Сиди собі спокійно і дивись. Якщо вже так, нехай підійде до президента клубу та приведе гравців, яких вважатиме за потрібне. Які будуть здатні показувати футбол, який йому буде до душі», - підсумував Алієв.

Нагадаємо, стало відомо, коли Ярмоленко повернеться у загальну групу «Боруссії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: