«Скендербеу» – «Динамо»: кияни полетіли в Албанію за першим місцем у групі

«Скендербеу» – «Динамо»: кияни полетіли в Албанію за першим місцем у групі

Якщо у паралельному матчі «Партизан» вдома не виграє у «Янг Бойз», то кияни стануть першими у групі, незважаючи на результат свого матчу

У п'ятому турі групового раунду Ліги Європи київське «Динамо» зіграє на виїзді зі «Скендербеу».

Домашнім стадіоном цього албанського клубу є однойменний «Скендербеу». Але, оскільки він не відповідає вимогам УЄФА, гра відбудеться на «Ельбасан-Арені». Для матчів міжнародного рівня «Скендербеу» використовує цей стадіон, інформує офіційний сайт «Динамо».

«Ельбасан-Арена» – багатофункціональний стадіон, розташований у місті Ельбасан. Раніше відомий як «Ружді Біжута», названий на честь одного з найвідоміших футболістів клубу «Ельбасані». Арена вміщує у себе 12 800 глядачів. Це – третій за місткістю стадіон в Албанії.

На матчі за участю «Динамо» глядачів на «Ельбасан-Арені» не буде через те, що у грі «Скендербеу» проти «Партизана» звучали расистські висловлювання та використовувалася піротехніка.

Суперник київської команди – албанський «Скендербеу», який з двома очками в активі посідає останнє місце у групі В.

Делегація «Динамо» прилетіла в Албанію напередодні ввечері, зупинившись у столиці країни – Тирані. «Біло-сині» вирішили відмовитися від тренування на «Ельбасан-Арені» через віддаленість від місця проживання, тому якість газону футболісти випробують безпосередньо перед грою.

У день матчу відбулася нарада за участю осіб, задіяних в організації поєдинку. Серед інших питань, було погоджено, в екіпіровці яких кольорів суперники вийдуть ввечері на поле. «Динамо» одягне виїзний комплект форми синього кольору (воротар – у зеленому), в той час, як господарі будуть одягнені у смугасту біло-червону форму.

Нагадаємо, що матч «Скендербеу» – «Динамо» відбудеться в Ельбасані, початок – о 22:05 за київським часом.

Кияни вже забезпечили собі путівку у плей-офф Ліги Європи. Тепер, аби застовпити за собою перше місце у групі за тур до завершення цього етапу, «біло-сині» мають виграти у «Скендербеу».

Зауважимо, що «Динамо» може вистачити і нічиєї (навіть можна і програти), якщо у паралельному матчі «Партизан» вдома не виграє у «Янг Бойз».

Читайте також: «Естерсунд» – «Зоря»: чи впорається українська команда зі шведським холодом і штучним газоном?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: