Стартував продаж квитків на товариський матч Україна - Словаччина у Львові

Стартував продаж квитків на товариський матч Україна - Словаччина у Львові

Перепустки можна придбати у касах стадіону та в інтернеті

Стартував продаж квитків на товариський матч між національними збірними командами України та Словаччини, який відбудеться 10 листопада на «Арені Львів» у Львові. Початок матчу - о 20:00 за київським часом.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

«10 листопада о 20:00 на «Арені Львів» відбудеться товариський матч національних збірних команд з футболу України та Словаччини. Із сьогоднішнього дня придбати квитки на матч Україна – Словаччина можна у касах «Арени Львів». Нагадуємо, що перепустку на поєдинок можна також придбати on-line.

Придбати квитки у касах арени можна не тільки за паспортом, а й будь-яким іншим документом, що посвідчує особу. Для входу на стадіон при собі разом з квитком також потрібно мати один з документів, що посвідчує особу.

Вболівальники національної збірної Словаччини можуть придбати квитки зі своєї квоти виключно на сайті футбольної асоціації Словаччини:

Передавати свій іменний квиток іншим особам заборонено. Квитки обміну та поверненню не підлягають. При пошкодженні квитків чи виникненні інших проблем з доступом на стадіон, просимо звертатися до сервіс-центрів, що розташовані на території стадіону», - йдеться у зверненні.

Вхід на стадіон буде відкрито з 18:00. З 18:30 у чаші «Арени Львов» розпочнеться концерт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: