Суперліга. «Миколаїв» вистояв у домашньому матчі з «Політехніком»

Суперліга. «Миколаїв» вистояв у домашньому матчі з «Політехніком»

В черговий раз свої лідерські якості продемонстрував бігмен «Миколаєва» Олександр Кушніров

У першій половині «Миколаїв» скористався перевагою в фарбі. Господарі завантажували під щитом своїх бігменів Анікеєнка та Кушнірова, які за підсумками 20-хвилинки стали найрезультативнішими гравцями матчу.

Однак після впевнено виграної стартової чверті, у другій «корабели» в атаці помітно зменшили оберти. У команди Кірлана стало менше руху на чужій половині - м'яча в тому числі, - чим скористалися харків'яни.

Триочкові Йовановича, а також результативна гра від Козлова дозволила гостям скоротити відставання. Підопічні Арабаджи в два рази рідше втрачали м'яча, краще бігли в швидкі відриви і були точнішими в кидках з-за дуги, що дозволило їм залишити від переваги «Миколаєва» лише 2 очки.

Уся друга половина проходила в рівній боротьбі, яка супроводжувалася частою зміною лідера. До кінця зустрічі команди підійшли за невеликого лідерства господарів, з яким не раз в цьому матчі підопічні Кірлана вже розлучалися.

Однак на останні хвилини сил, як фізичних, так і моральних все ж більше залишилося у «корабелів». Гості не набрали легкі очки, зробили декілька неправильних рішень в атаці і, схоже, попливли. Інформує Федерація баскетболу України.

Ключовими стали два поспіль влучання Кушнірова, який за хвилину до сирени зробив «+6» для господарів. Політехнік спробував повернутися, проте кидки гостей виявилися неточними.

В черговий раз свої лідерські якості продемонстрував бігмен «Миколаєва» Олександр Кушніров, який не тільки став автором переможних кидків, а й записав до активу 18 очок і 8 підбирань, ставши найкориснішим гравцем матчу з рейтингом ефективності 26 балів.

Суперліга України

Регулярний чемпіонат

«Миколаїв» - «Політехнік» - 72:66 (26:18, 13:19 19:19, 14:10)

Миколаїв»: Шостуха 14 + 5 підбирань, Попов 9 + 9 передач, Іванов, Онуфрієв 10 + 6 підбирань, Кушніров 18 + 8 підбирань + 3 перехоплення - старт; Анікієнко 14 + 8 підбирань + 2 блок-шота, Носков 2 + 5 підбирань - 5 втрат, Шепіль 5

«Політехнік»: Йованович 14, Козлов 11 - 5 втрат, Рудаков 8, Тарасенко, Вуйович 12 + 5 підбирань - старт; Рочняк 4, Б. Барнс 13 + 9 підбирань + 8 передач, Хаджишеховіч

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: