Світоліна: Відчувала себе на корті дуже погано

Світоліна: Відчувала себе на корті дуже погано
Еліна Світоліна

Перша «ракетка» України прокоментувала поразку від Возняцьки на підсумковому турнірі WTA

Дебютний матч на підсумковому турнірі WTA проти Каролін Возняцьки був, напевно, найгіршим для Еліни Світоліної за останні два роки.

Про це сама українська тенісистка заявила у коментарі прес-службі організації, де прокоментувала свою поразку.

«Ми завжди грали на більш швидких кортах, а цей дуже, дуже повільний. Я сьогодні після пари геймів абсолютно втратила ритм і грала як попало. Відчувала себе на корті дуже погано. Бувають такі дні, і я все одно намагалася боротися, але не виходило взагалі нічого. Дуже шкода, що таке сталося саме на цьому турнірі. Жахливий вийшов день», - зазначила вона.

«Звичайно, тепер я постараюся проаналізувати цей матч і зрозуміти, що я зробила не так. Але справедливості заради, Каролін зіграла дуже добре, здорово подавала. Не можу сказати, чи зробила вона щось особливе сьогодні, але нічого особливого від неї і не було потрібно - так жахливо я грала», - додала Світоліна.

На думку українки, цей матч був для неї найгіршим за останні два роки.

«Тепер я постараюся забути сьогоднішній день і вийти на корт в наступному матчі, як ніби цього не було. Впевнена, що буде краще, тому що у мене вже буде уявлення про корт. Сьогоднішній матч аналізувати дуже складно, тому що це був, напевно, мій найгірший матч за останні роки два. Так що я не хочу про нього думати. У сенсі, у мене і немає вибору, окрім як думати про наступний», - підкреслила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: