Титулований боєць, який входив у «Національний корпус» йде на місцеві вибори від Партії Шарія

Титулований боєць, який входив у «Національний корпус» йде на місцеві вибори від Партії Шарія
Олександр Олійник раніше не проявляв схильності до політичних організацій антиукраїнського спрямування
Світлина із соцмереж

Олександр Олійник хоче, щоб український стяг розвивався не лише на спортивних подіях

Чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу серед професіоналів і любителів, чемпіон світу є Європи з тайського боксу, 34-річний Олександр Олійник йде до міської ради Маріуполя від Партії Шарія.

З цієї нагоди прес-служба політика-втікача Шарія оприлюднила нібито від імені бійця заяву.

«Всі ми хочемо жити в благополучній і процвітаючій країні, кожен день радіти життю і т.д. Але ми, на відміну від багатьох, хочемо при всьому цьому залишатися в Україні. На жаль, менталітет хлопців, які знаходяться «біля керма» такий, що до влади приходять на один термін з метою заробити становище, не гребуючи нічим. І теж жити в благополучній країні... Але не на Батьківщині.

Більшу частину життя я віддав спорту, з них понад десять років – на найвищому рівні. Можливо, це і породило в мені патріотизм. Адже це особливе почуття, коли прапор твоєї країни, твоєї Батьківщини розвивається поверх інших, серед понад 100 країн звучить гімн твоєї країн ... І коли це твоя заслуга – біжать мурашки по шкірі, з’являється величезна гордість за свою країну. Багато хто розуміє, про що я.

І країна у нас прекрасна, з чудовими людьми. Сам механізм держави зламався, прогнив, застарів... Кожна розсудлива людина це розуміє, але нічого не може зробити. Проте я бачу світло, і дасть Бог, не в кінці тунелю...

oliynyk_oleksandr2017-й. Олександр після переможного турніру фотографується зі стягом Національного корпусу

Вірю, що ми можемо відремонтувати цей механізм державного управління. Я повністю вірю в порядність своїх однопартійців, вірю в здоровий ґлузд нашого народу, який вже втомився стояти на колінах. Я йду кандидатом у депутати в Маріупольську міську раду. В одному ряду зі мною здорові, енергійні, освічені патріоти України.

Зараз на нас ллється багато бруду. Нас не вийшло купити, з нами не вийшло домовитися, нас не залякали, і нас навіть фізично не зламали після безлічі спроб. Переконаний, що ми зуміємо відремонтувати цю машину держуправління, і прапор нашої Батьківщини буде розвиватися поверх інших не тільки на спортивних заходах», - йдеться в заяві від Олександра Олійника.

Цікаво, що ще в 2017 році Олександр Олійник був представником партії «Національний корпус» і не соромився фотографуватися на змаганнях з відповідним стягом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: