Товариський футбольний матч між збірними Японії та Чилі скасовано через землетрус

Товариський футбольний матч між збірними Японії та Чилі скасовано через землетрус

Землетрус магнітудою 6,7 стався на острові Хоккайдо

Товариський матч між збірними Японії та Чилі з футболу відмінено через землетрус на північному японському острові Хоккайдо, який трапився у ніч на четвер.

Про це повідомляє прес-служба Японської футбольної асоціації (JFA).

Матч між збірними командами повинен був пройти у п'ятницю у Саппоро.

«Через наслідки землетрусу JFA вирішила скасувати матч між збірними Японії та Чилі. Це рішення було прийнято після ретельної оцінки збитків, понесених в результаті удару стихії, включаючи збитки, завдані інфраструктурі», - йдеться у повідомленні асоціації.

«Наприклад, перебої з подачею електроенергії, збої у транспортній системі, а також забезпечення безпеки для всіх глядачів, включаючи уболівальників гостей», - додається.

Землетрус магнітудою 6,7 стався о 3:12 за місцевим часом. Епіцентр підземних поштовхів знаходився в окрузі Ібурі на південному заході острова Хоккайдо, а осередок перебував на глибині близько 37 км.

Удар стихії призвів до масштабних перебоїв в електропостачанні та транспортному сполученні у префектурі. За даними місцевої влади, на повне відновлення енергопостачання префектури може піти близько тижня.

На даний момент число загиблих в результаті землетрусу досягло дев'яти осіб, більше 300 людей постраждали, понад 30 вважаються зниклими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: