Триразовому чемпіону світу з кікбоксингу з України у Москві біля пивної пробили голову

Триразовому чемпіону світу з кікбоксингу з України у Москві біля пивної пробили голову

Постраждав Олександр Липовий, який народився в Одесі

Триразовий чемпіон світу з кікбоксингу Олександр Липовий госпіталізований в одну з московських лікарень з пробитою головою після бійки з невідомими.

За інформацією журналістів, спортсмен не збирається звертатися з приводу того, що сталося в поліцію.

За словами очевидців, бійка сталася у буфеті, де торгують пивом і міцним спиртним.

«Спортсмен знаходився біля магазину разом з другом, коли до них підійшли невідомі. Після словесної перепалки зав'язалася бійка. В результаті Липовий отримав травми голови. У лікарні спортсмену наклали шви, після чого він відправився додому», - йдеться у повідомленні.

Олександру Липовому - 41 рік, він народився в Одесі, де закінчив школу та почав навчання в училищі. До 25 років жив у цьому місті. Потім переїхав до Таганрога, закінчив інститут. У 2005 році переїхав до Ростова. Повернувся до Одеси у 2009 році. У травні 2011 року переїхав до Москви.

Спортом Липовий став займатися рано, у 17 років був кандидатом у майстри спорту. Через кілька років Олександр переміг на першості Росії, а у 2005 році вперше завоював титул чемпіона світу, який зумів захистити ще двічі.

У 2006 році Липовій встановив новий світовий рекорд за кількістю завданих ударів по тренувальних лап, потрапивши у Книгу рекордів Гіннесса.

Джерело: Власти.нет

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: