У Haas розраховують вигравати гонки Формули-1 за десять років

У Haas розраховують вигравати гонки Формули-1 за десять років

Поки що гонщикам американської команди жодного разу не вдалося піднятися на подіум

Власник Haas Джин Хаас заявив, що спроба участі у Формулі-1 буде визнана невдалою, якщо за десять років у його підопічних не буде реальної можливості претендувати на перемоги в гонках.

Haas дебютувала у Формулі-1 у 2016-му. Поки що гонщикам американської команди жодного разу не вдалося піднятися на подіум, не кажучи вже про перемоги.

За словами власника колективу Джина Хааса, проект буде визнаний провальним, якщо за десять років у його пілотів не з'явиться можливості регулярно претендувати на перемоги в гонках.

В інтерв'ю Autoweek Хаас сказав: «Нам потрібно буде ще раз подумати, чи хочемо ми брати участь у Ф1, якщо і за п'ять років після дебюту ми плентатимемося у хвості пелотону».

«У ці п'ять років мають з'явитися очевидні можливості, з яких ми можемо отримати зиск. Сподіваюся, одна з таких можливостей дозволить нам влитися в ряди середняків або навіть трохи вище.Що ж стосується терміну в десять років, то ми зобов'язані отримати можливість перемагати в гонках. Якщо нам це не вдасться, наш проект, думаю, провалиться», - підсумував Джин Хаас.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: