У прифронтовому Слов’янську відбувся чемпіонат України з дуатлону

У прифронтовому Слов’янську відбувся чемпіонат України з дуатлону

У категорії «еліта» перемогли Іван Меньшиков та Олександра Кохан

6-7 жовтня у центрі міста Слов’янськ відбулись перші міжнародні змагання з триатлону на призи майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона світу Віктора Зємцева.

Спортсмени боролись за програмою дуатлону, тобто долали маршрут бігом та на велосипеді, інформує офіційний сайт Міністерства молоді та спорту України.

Дорослі визначали кращих на дистанції, що склала 5 км бігу + 20 км велогонки + 2,5 км бігу. Дистанція для юнаків і кадетів – 2,5 км біг + 8 км велогонка + 1 км біг.

За підсумками старту у категорії «еліта» перемогу здобув 23-річний майстер спорту України з Донецької області Іван Меньшиков. Другим фінішував сам Віктор Зємцев. Однією секундою йому поступився представник Запорізької області Сергій Костенко.

Серед жінок на змаганнях у Слов’янську переможницею стала Олександра Кохан з Житомира, слідом за якою фінішували спортсменки з Донецької області Віра Соснова та Маргарита Крилова.

Золото серед дівчат отримала Олександра Павлова (Запорізька область), серед юнаків переможцем став Руслан Садигов (Житомирська область).

За підсумками старту серед кадеток і кадетів першими у своїх категоріях фінішували Олександра Заровна (Одеська область) та Олександр Яненко (Житомирська область).

У межах чемпіонату України з дуатлону серед молоді перемогли Віра Соснова (Донецька область) та Сергій Костенко (Запорізька область).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: