В РФ не хочуть, щоб українські та російські клуби грали між собою у єврокубках

В РФ не хочуть, щоб українські та російські клуби грали між собою у єврокубках

Зокрема, почесний президент Російського футбольного союзу висловився категорично проти такої ідеї

В'ячеслав Колосков прокоментував ініціативу міжнародної організації Sport for all, яка збирається закликати Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) перестати розводити команди з Росії та України під час жеребкувань міжнародних і клубних турнірів.

Почесний президент Російського футбольного союзу (РФС) вважає, що рішення про проведення матчів між командами з Росії й України прийнято не буде.

«Але якщо УЄФА все ж таки зважиться на таке, то це буде дуже необачно. Я категорично проти того, щоб зараз колективи з цих країн грали один з одним», - заявив Колосков RT.

У комітеті з етики РФС також прокоментували пропозицію Sport for all.

«Я б дуже сильно хотів, щоб це допомогло. Якісь ходи необхідно робити. Було б чудово, якби футбол став зближувати наші країни», - сказав член комітету Андрій Созін.

При цьому він зазначив, що наразі подібні починання можуть мати зворотний ефект.

«З одного боку, я розумію, що необхідно робити кроки назустріч один одному, але, з іншого, не виключено, що може статися нехороша ситуація. Уболівальники вже точно будуть їздити на ці матчі з великим побоюванням», - додав він.

Раніше повідомлялося, що міжнародна організація Sport for All збирається звернутися до Спілки європейських футбольних асоціацій із закликом не розводити російські й українські команди під час жеребкування єврокубків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: