У жіночому Кубку світу з біатлону змінився лідер. Україна знову провалилася

У жіночому Кубку світу з біатлону змінився лідер. Україна знову провалилася
Деніс Геррманн виграла гонку переслідування за рахунок швидкості
lepoint.fr

Виграла гонку переслідування Деніс Геррманн

Німецька біатлоністка Деніс Германн виграла гонку переслідування на восьмому етапі Кубка світу в Солт-Лейк-Сіті (США).

За підсумками вчорашнього спринту Деніс була сьомою, але сьогодні ситуація перекроїлася кардинальним чином. Навіть з двома промахами екс-лижниця Геррманн перемогла.

Варто зазначити, що на заключному колі Деніс за рахунок швидкості випередила землячку Франціску Гільдебранд, котра після чотирьох вогневих рубежів з єдиним промахом мала над Деніс 10 секунд переваги.

Власне, Гільдебранд - не єдина, хто серед призерок спринту зберіг місце на подіумі й у пасьюті. Фінка Кайса Макарайнен (3 промахи) стала третьою. Для неї то 84-те призове місце на кубкових етапах у кар'єрі.

Переможниця спринту Марте Ольсбю-Ройзеланд, припустившись у переслідуванні чотирьох неточних пострілів, посіла четверте місце.

Проте головною подією цієї гонки стала зміна лідера у загальному кубковому заліку. Доротея Вірер з вісьмома «махами» стала 21-ю й поступилася лідерством землячці Вітоцці. Ліза у переслідуванні стала шостою і завдяки здобутим очкам від сьогодні випереджає Доротею на вісім очок.

Українки після обнадійливого спринту вкотре провалилися. Юлія Джима, стартувавши з десятого місця, промахнулася чотири рази і опустилася аж на 33-тю позицію. Яна Бондар, яка в спринті була 18-ю, не розбила відразу шість із 20-ти мішеней і стала в переслідуванні 48-ю з 53-х біатлоністок, які вийшли на старт. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: