Участь Бутка у наступному матчі Прем'єр-ліги під питанням

Участь Бутка у наступному матчі Прем'єр-ліги під питанням
Богдан Бутко

Богдан тренується за індивідуальною програмою після програного поєдинку у Неаполі

У четвер, 23 листопада, «гірники» провели сесію на заміській базі «Святошин», велика частина якої була присвячена тактиці.

Футболісти, які брали участь у поєдинку Ліги чемпіонів з «Наполі», працювали у загальній групі близько години, а потім вирушили на фітнес і відновлювальні процедури, інформує офіційний сайт клубу.

За окремою програмою тренувався Богдан Бутко. Як і раніше, під керівництвом клубних фізіотерапевтів займаються Сергій Кривцов і Максим Малишев.

За підсумками 16-ти турів суперник «помаранчево-чорних» на третьому місці у турнірній таблиці. В активі підопічних Романа Санжара 25 очок. Найближчий переслідувач «Верес» має на три бали менше.

Крайню перемогу «Олімпік» здобув місяць тому, 21 жовтня, коли переграв удома «Зірку» (1:0). Після цього донеччани звели внічию зустрічі з «Вересом» (1:1), «Зорею» (3:3) та поступилися «Чорноморцю» (1:2).

Матч 17-го туру української Прем'єр-ліги «Олімпік» - «Шахтар» відбудеться 25 листопада о 17:00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: