УЄФА заборонив «Зорі» грати на «домашній» арені в Лізі Європи

УЄФА заборонив «Зорі» грати на «домашній» арені в Лізі Європи

Луганська «Зоря» не зможе проводити матчі групового етапу Ліги Європи на «Славутич-Арені» в Запоріжжі. Домашнім стадіоном для команди Вернидуба в цьому турнірі стане столичний НСК «Олімпійський».

Запорізький стадіон «Славутич Арена», де луганчани грають домашні ігри чемпіонату і Кубка країни, не був допущений УЄФА для проведення єврокубкових матчів через його недостатню технічну оснащеність. Зокрема, однією з причин відмови «Зорі» у використанні стадіону стала відсутність автоматичних турнікетів, інформуєSport Arena.

Варто зазначити, що стадіон знаходиться на балансі міста. Представники луганського клубу вели тривалі переговори з місцевими депутатами, проте так і не змогли домогтися відповідного фінансування для модернізації арени і приведення її до стандартів УЄФА.

У луганчан було два запасні варіанти на випадок ймовірної заборони на проведення матчів у Запоріжжі - Київ і Одеса. Керівництво «Зорі» зупинило свій вибір на «Олімпійському», адже цей стадіон має досвід прийому двох єврокубкових команд в одному сезоні - «Динамо» (Ліга чемпіонів) і «Дніпро» (Ліга Європи).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: