Україна перемогла Сербію в Харкові

Україна перемогла Сербію в Харкові

Збірна України на мажорній ноті завершила 2016 рік.

У Харкові завершився товариський матч футбольних збірних України та Сербії, в якому перемогу святкували господарі поля - матч завершився з рахунком 2:0.

Українці з самого початку матчу взяли ініціативу в свої руки і домінували протягом більшої частини гри. А вирішальний момент у грі стався на 38-й хвилині. Федецький видав класний пас з флангу на Зозулю, Роман повинен був забивати сам, але забарився - на щастя, поруч опинився Євген Шахов, який добив з одного метра м'яч у ворота.

У другому таймі українці продовжили атакувати і на 87-й хвилині заробили пенальті. Ярмоленко збили у штрафному майданчику, і сам постраждалий реалізував пенальті - 2:0

Товариський матч

Україна - Сербія - 2:0
Голи: Шахов, 38, Ярмоленко, 87 (пен)

Україна – Бойко, Кривцов, Ордець, Бутко, Федецький, Шахов (Зінченко, 77), Малишев, Циганков (Ярмоленко, 65), Сидорчук (Ротань, 46), Караваєв (Петряк, 46), Зозуля (Бесєдін, 62).

Сербія – Райковіч (Йовановіч, 46), Тошіч (Максімовіч, 83), Мітровіч, Пейчіновіч, Младеновіч, Тошіч (Марковіч, 46), Гудель, Катай (Мітровіч, 69), Радоя, Ігньовскі (Івановіч, 77), Павловіч (Пешіч, 46).

Попередження: Зозуля, Ротань - Іванович

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: