Українці Соловйова, Наньєв та Рисєв стали чемпіонами світу з пауерліфтингу

Українці Соловйова, Наньєв та Рисєв стали чемпіонами світу з пауерліфтингу
Українська збірна вкотре демонструє свій високий клас
Фото: прес-служба Федерації пауерліфтингу України

Також в активі нашої збірної срібло та дві бронзи

З 5 листопада у Хальмштаді (Швеція) тривають змагання світової першості з пауерліфтингу, на яких українська збірна вкотре демонструє свій високий клас.

Вкотре чемпіонкою світу стала Лариса Соловйова (вагова категорія. 63 кг),- у присіданні - 237,5 кг, 180,5 кг та 225 кг у тязі дозволили Ларисі встановити новий світовий рекорд у сумі триборства - 643 кг, інформує прес-служба Федерації пауерліфтингу України.

Андрій Наньєв (вагова категорія. до 83 кг) у присіданні з результатом 340 кг виборов малу бронзову медаль. У жимі 272,5 кг принесли йому таку ж нагороду. У тязі ж киянин зафіксував 307,5 кг та взяв золото змагань.

Володимир Рисєв (вагова категорія до 93 кг) встановив новий рекорд Європи у присіданні - 390 кг, взяв срібло у жимі - 285 кг, заключна спроба у тязі - 350 кг принесла Володимиру титул чемпіона світу 2018 року, новий світовий рекорд у сумі триборства - 1025 кг.

Микола Бараннік (83 кг) виборов срібну нагороду чемпіонату з сумою триборства 910 кг.

Раніше Тетяна Шлопко (52 кг) стала бронзовою призеркою світової першості, Владислав Чорний (74 кг) – володар малої бронзи у присіданні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: