Українці здобули чотири нагороди на домашньому етапі Кубку Європи з бадмінтону

Українці здобули чотири нагороди на домашньому етапі Кубку Європи з бадмінтону

Наталія Войцех стала чемпіонкою турніру у жіночій категорії.

7-10 вересня у Харкові проходив міжнародний турнір FZ Forza Kharkiv International 2017 - етап Кубку Європи з бадмінтону рівня International Challenge з призовим фондом 20 тисяч доларів.

Для участі у турнірі приїхали гравці з 24-х країн, які представляли чотири континенти.

Українці завоювали на турнірі золоту, срібну і дві бронзові медалі, йдеться у прес-релізі Федерації бадмінтону Харківської області, який отримав «Главком».

Золото у жіночій одиночній категорії виборола Наталія Войцех (106-а у світовому рейтингу), сіяна сьомою на турнірі.

Представниця дніпропетровської школи у фіналі у напруженому матчі, який тривав одну годину, перемогла індійську бадмінтоністку Срі Крішну Прію Кудараваллі (68-а). Українка поступилася у першому геймі 18:21, після чого вирівняла рахунок у другому - 21:16. Третій гейм пройшов у напруженій боротьбі та закінчився на тай-брейку перемогою Войцех - 23:21.

Срібну медаль завоювали Наталія Войцех і Марія Улітіна у жіночій парній категорії. Український дует у фіналі спіткнувся об німецьку пару Голішевськи / Каепплайн (45-і) - 21:15, 21:14 на користь німкень.

Володарями бронзових медалей стали Олена Прус і Юлія Казарінова у жіночій парній категорії та Сергій Дон і Роман Константінов у чоловічій парній категорії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: