Українець не отримав новий контракт у Казахстані та шукає варіанти продовження кар'єри

Українець не отримав новий контракт у Казахстані та шукає варіанти продовження кар'єри
Володимир Аржанов. Фото kazfootball.kz

Володимир Аржанов звик до футболу у Казахстані, але готовий змінити клуб

Провівши останній сезон у казахстанському «Кайсарі», український півзахисник Володимир Аржанов ще не знає, де далі продовжить кар'єру.

Контракт з «Кайсаром» у Володимира Аржанова закінчився після фінішу чемпіонату Казахстану, а про нову угоду з клубом чи іншою командою мову можна буде вести у найближчі місяці.

«Специфіка Казахстану у тому, що більшість клубів фінансуються з бюджету. Після завершення чемпіонату та підготовки до нового команди отримують новини про фінансування і відповідно починають трансферну діяльність – набирають, у першу чергу, місцевих виконавців, потім – легіонерів. Тому зараз не можу сказати, у якому клубі буду грати наступний чемпіонат», - розповів Аржанов в інтерв'ю Sport Arena.

Півзахисник не приховує, що вже звик до казахстанського чемпіонату й умов життя у цій країні, але рішення про новий клуб буде прийнято пізніше.

«Вже звик до Казахстану та місцевого футболу, але все-таки рішення щодо майбутнього прийму трохи пізніше, коли обміркую всі варіанти», - зауважив він.

31-річний Аржанов переїхав до Казахстану у 2015 році. Два сезони українець провів в «Атирау», а у 2017 році підписав контракт з «Кайсаром».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: