Українець Сіренко буде готовий вийти на титульний бій через півтора роки

Українець Сіренко буде готовий вийти на титульний бій через півтора роки
Владислав Сіренко. Фото: Getty Images

Про це повідомив тренер боксера Джеймс Алі Башир

Тренер перспективного українського супертяжа Владислава Сіренка (6-0, 5 КО) Джеймс Алі Башир в інтерв'ю BWTM Sports розповів про спаринги Сіренка зі срібним призером Олімпійських Ігор 2016 року британцем Джо Джойсом (3-0, 3 КО).

Також Башир розповів про те, коли, на його думку, Сіренко буде готовий виходити на титульний бій:

«Думаю, Сіренко буде готовий виходити на титульний бій десь через 18 місяців. Йому потрібні більш досвідчені, краще навчені опоненти, і він буде готовий. Він провів десь в районі 25 раундів спарингів з Джо Джойсом, і ці спаринги показали мені його потенціал, тому що Джо Джойс - це вам не прогулянка в парку», - зауважив він.

«Це були дуже насичені спаринги. І вони показали мені настрій Влада. Якщо інші хлопці, поспарингували з Джойсом один раз, на наступний день відмовлялися, мотивуючи це тим, що у них болить рука або нога, або ще щось там, то Сіренко щодня виходив і проводив в рингу з Джо шість раундів. Джойс жорстко працював по Сіренку та Сіренко по ньому теж», - сказав Джеймс Алі Башир.

Нагадаємо, перспективний український супертяж Владислав Сіренко став претендентом на титул чемпіона світу серед молоді за версією WBC.

Нагадаємо, що в своєму попередньому бою, який відбувся 16 березня, Владислав Сіренко нокаутував у першому раунді угорського боксера Ласло Тота (21-18, 15 КО).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: