Українка Заровна стала володаркою кубка Кіпру з триатлону, Сапунов – срібний призер

Українка Заровна стала володаркою кубка Кіпру з триатлону, Сапунов – срібний призер
Олександра Заровна

А Володимир Ніколаєв переміг у віковій категорії 40-49 років

Українські триатлети виступили на першому старті сезону, який став для них тренуванням з підвищеною відповідальністю.

Працюючи на зборі на Кіпрі, група спортсменів під керівництвом Віталія Собуляка, а також «айронменщик» Данило Сапунов, взяли участь у Кубку Кіпру, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

Так, у віковій групі U-19 українка Олександра Заровна здобула перемогу. Фінішувала спортсменка наодинці, «накинувши» найближчій переслідувачці з Росії 40 секунд.

У категорії спортсменів, які ще не досягли 19-річного віку, житомирянин Денис Кирилович фінішував четвертим, а топ-5 замкнув одесит Кирило Новіков.

Окрім того,  Данило Сапунов зайняв друге місце на Half Ironman, а Володимир Ніколаєв – перше (олімпійська дистанція) у віковій категорії 40-49.

За словами учасника трьох Олімпіад, Кубок Кіпру для нього нічим не відрізнявся за своїм статусом від звичайного тренування.

«Я навіть не розглядав цей старт як змагання. Прикидка, не більше. Завдання тренера виконав – вийшло так, що ще й на подіум потрапив. Але про якісь певні місця ми, звісно, не думали, і таких завдань не ставили», - сказав сам Сапунов.

Данило перебуватиме на Кіпрі до 1 квітня, потім на чотири дні полетить додому, після чого на місяць – у США. Там він планує два старти: «половинка» та повноцінний Ironman.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: