Українська хокейна ліга. «Дніпро» розгромив «Крижаних Вовків»

Українська хокейна ліга. «Дніпро» розгромив «Крижаних Вовків»

Херсонська команда завершила 2018 рік на першому місці в турнірній таблиці

У Херсоні завершився 26 тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги між «Дніпром» та «Крижаними Вовками».

Нагадаємо, що вчорашня зустріч команд в межах перенесеного 15-го туру завершилася з рахунком 2:1 на користь новачка чемпіонату.

Поєдинок команди почали досить рівно і «Крижані Вовки» зробили непогану заявку на позитивний результат, проте під завісу двадцятихвилинки херсонці пробили захист опонента і тричі за дві хвилини відзначилися у воротах Віталія Власенка.

Таким чином результативні бали собі в актив записали Святослав Тимченко, Валентин Сірченко і Олексій Янишевський, які практично не залишивши шансів «Вовкам» відігратися, інформує прес-служба ліги.

У другій двадцятихвилинці херсонський клуб тільки підтвердив свої наміри закріпитися на першому місці в турнірній таблиці і ще чотири рази відзначився у воротах київського опонента. На цей раз гольовими кидками відзначилися Владислав Брага, Артем Целогородцев, Микита Макарицький і Микита Кругляков.

Заключний відрізок зустрічі пройшов за сценарієм двох попередніх періодів - команді Дмитра Підгурського вдалося відправити ще чотири шайби в ворота Віталія Власенка і довести рахунок до розгромних 11:0.

За підсумками третього періоду дубль оформив Владислав Брага і по голу на свій рахунок записали Микита Коваленко, Іван Золотухін і Руслан Ромащенко.

Таким чином, завдяки двом перемогам над киянами, «Дніпро» посів першу сходинку в турнірній таблиці з 67 очками і відірвався від «Кременчука» на 5 балів.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Дніпро» - «Крижані Вовки» 11:0 (3:0, 4:0, 4:0)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: