Українська хокейна ліга. «Донбас» всуху вдома розгромив «Білий Барс»

Українська хокейна ліга. «Донбас» всуху вдома розгромив «Білий Барс»
Дубль оформив Максим Разумов

У третьому періоді «Білий Барс» посипався, і пропустив відразу чотири шайби

У Дружківці відбувся заключний матч 29-го туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги між «Донбасом» і «Білим Барсом».

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Раніше «Кременчук» мало не втратив очки в грі з «Крижаними Вовками», а «Дніпро» всуху переграв МХК «Динамо».

Вже на другій хвилині матчу «Донбас» вийшов вперед після точного кидка Олександра Костікова. Незважаючи на низку вилучень (хокеїсти заробили 12 малих штрафів), мінімальний рахунок зберігався на табло до останніх секунд двадцятихвилинки. Лише за п'ять секунд до кінця періоду Максим Разумов закинув дебютний гол за «Донбас», і подвоїв перевагу.

Другий період також видався насиченим на емоції: в середині зустрічі вилучення до кінця матчу за втручання в дії суддів заробили Євген Тимченко та Олександр Бобкін. «Білий Барс» намагався прошити Богдана Дьяченка, але отримав контратаку - Артем Пуголовкін відправив шайбу у ближній для воротаря кут, і зробив рахунок 3:0.

У третьому періоді «Білий Барс» посипався, і пропустив відразу чотири шайби. Спочатку по шайбі у ворота білоцерківців відправили Ілля Смирнов і Максим Разумов, а потім двы чисельних переваги поспіль реалізували Ілля Коренчук і Юрій Сильницький.

7:0, «Донбас» оформив суху перемогу над «Білим Барсом», і продовжує переслідувати «Дніпро», який наразі очолює турнірну таблицю.

Наступні матчі чемпіонату УХЛ  відбудуться 16 січня. О 16:30 «Крижані Вовки» зіграють з МХК «Динамо», а о 18:30 «Донбас» зустрінеться з «Дніпром».

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Донбас» - «Білий Барс» 7:0 (2:0; 1:0; 4:0)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: