Українська хокейна ліга. «Донбас» з покером Віталія Ляльки впевнено обіграв «Кременчук»

Українська хокейна ліга. «Донбас» з покером Віталія Ляльки впевнено обіграв «Кременчук»
Віталій Лялка оформив покер
Фото: УХЛ

У матчі глядачі побачили 12 закинутих шайб

У Кременчуці матчем за друге місце в турнірній таблиці між «Кременчуком» та «Донбасом» продовжився 31 тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги.

Раніше херсонський «Дніпро» мінімально «Крижаних Вовків».

Успіх в цьому матчі «Донбас» забезпечив собі ще на стартових хвилинах зустрічі - на 29 секунді швидку шайбу в ворота «містян» відправив Віталій Лялька, а через дві хвилини відзначився Владислав Гончаров. До середини першого періоду, завдяки шайбам Віктора Захарова і того ж Віталія Ляльки, «Кременчук» горів 0:4 і до першої сирени так і не зміг відігратися, інформує прес-служба ліги

Другий період команда Олександра Савицького початку більш активно, що відобразилося на табло - Микола Кисельов повернув в гру свою команду. Однак, такий розклад не припав до душі донецькому клубу і підопічні Сергія Вітера ще тричі вразили ворота Микити Гордюшина.

Таким чином, Віталій Лялька записав собі в актив ще дві шайби і оформив покер, а також свій сольний прохід реалізував Олександр Костіков. На ці шайби «городяни» змогли відповісти ще одним голом від Миколи Кисельова, але різниця в рахунку була недосяжною для гостей майданчика.

Заключний відрізок зустрічі пройшов більш спокійно і відчувалася втома у гравців обох команд. Однак це не завадило кожному з клубів ще по два рази відзначитися у воротах один одного. Спочатку Ілля Коренчук і Віталій Кирющенков двічі за 30 секунд засмутили Микиту Гордюшина, а під завісу зустрічі ще дві шайби закинув Микола Кисельов і поставив крапку в цьому матчі.

Варто зазначити, що в цьому матчі Віталій Лялька і Ілля Коренчук записали собі в актив по 5 очок - 5 (4 + 1) і 5 (1 + 4) відповідно, а всі чотири шайби «містян» закинув найкращий бомбардир УХЛ Микола Кисельов.

Перемога 9: 4 і «Донбас» повертає собі другу сходинку в турнірній таблиці, обігнавши «містян» на два очки.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Кременчук» - «Донбас» 4:9 (0:4, 2:3, 2:2)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: