Українська хокейна ліга. Камбек в третьому періоді не допоміг «Крижаним Вовкам» обіграти «Білий Барс»

Українська хокейна ліга. Камбек в третьому періоді не допоміг «Крижаним Вовкам» обіграти «Білий Барс»
Матчем місцевих «Крижаних Вовків» і «Білого Барса» завершився 27-й тур чемпіонату України з хокею
Фото: УХЛ

Хет-триками відзначилися Олексій Овчинников і Владислав Куцевич

У Києві матчем місцевих «Крижаних Вовків» і «Білого Барса» завершився 27-й тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги.

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Раніше «Донбас» впевнено обіграв МХК «Динамо».

Досить активний матч провели обидві команди, адже саме в очних зустрічах що «Вовки», що «Барси» отримують чудову можливість відіграти, втрачені в матчах проти лідерів, очки.

Ця ситуація відобразилася і на табло - на екваторі першого періоду Олексій Овчинников відкрив рахунок в матчі, а вже через 40 секунд рахунок зрівняв Владислав Куцевич. Таким чином на перерву команди пішли на рівних - як по грі, так і за рахунком на табло.

Вийти вперед «Білий Барс» зміг тільки в середині другої двадцятихвилинки, коли Назар Ружников вдало скористався помилкою Віталія Власенка.

«Крижані Вовки», в свою чергу, хоч і створили масу небезпечних моментів біля воріт Кирила Кучера, проте реалізувати їх у команди Миколи Сидорова так і не вийшло.

Третій період став надрезультативним для обох команд. Хоч на початку двадцятихвилинки «барси», зусиллями Владислава Куцевича, змогли збільшити свою перевагу до двох шайб, але потім капітан киян Олексій Овчинников зробив хет-трик і, зробивши камбек киян, знову зрівняв цифри на табло.

Варто зазначити, що для капітана киян цей матч став першим після місячної перерви і відразу цей поєдинок став результативним для київського нападника.

Однак білоцерківці моментально змогли повернути собі ігрову перевагу і все той же Владислав Куцевич, який, до слова, також оформив хет-трик, поставив потужну крапку в матчі і допоміг своїй команді здобути мінімальну перемогу над київським клубом.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Крижані Вовки» - «Білий Барс» 3:4 (1:1, 0:1, 2:2)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: