Українська пара претендує на медалі на змаганнях з фігурного катання у Латвії

Українська пара претендує на медалі на змаганнях з фігурного катання у Латвії
Дар’я Попова - Володимир Бєліков

Попова та Бєліков наразі займають третю сходинку

Український танцювальний дует Дар’я Попова - Володимир Бєліков посідає третє місце після ритмічного танцю на традиційному міжнародному турнірі Volvo Open Cup у Ризі.

Харків’яни виступали у сеньйорській категорії та показали досить високий результат – 60.74 бали, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Техніку виконання ними танго судді оцінили у 32.19 балів, а оцінка за компоненти склала 28.55.

Учні Галини Чурілової та Мар’яни Козлової лише на півбала відстають від німецького дуету Катаріни Мюллер - Тіма Діка, які йдуть другими.

Першу позицію перед виконанням довільного танцю утримують росіяни Бетіна Попова - Сергій Мозгов – 64.31.

У спортивних танцях на льоду серед юніорів Україну представляли учні київського тренера Марії Тумановської-Чайки Марія Голубцова та Кирило Бєлобров.

Вони завершили змагання на четвертому місці, набравши за два виступи 145.48 балів.  Після ритм-танцю українці були п’ятими (56.96), а у довільному посіли четверте місце – 88.52.

Найуспішнішим для українських спортсменів на Volvo Open Cup був 2013 рік , коли вибороли срібло танцюристи Олександра Назарова - Максим Нікітін та одиночниця Анна Хниченкова.

Торік «срібну» традицію продовжили Дар’я Попова - Володимир Бєліков. У 2015 році на третю сходинку п’єдесталу піднялася на той час українка Кім Черемськи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: