Українські спортсмени здобули 17 нагород на чемпіонаті світу з традиційного ушу

Українські спортсмени здобули 17 нагород на чемпіонаті світу з традиційного ушу

На першості у Китаї Україну представляли 20 кращих спортсменів

У китайському місті Емейшань провінції Сичуань відбувся VІІ чемпіонат світу з традиційного ушу, який відрізняється розширеною програмою змагань і не обмежує кількість представників від країн.

Змагання зібрали понад 1500 учасників з 59-ти країн планети, інформує офіційний сайт Спортивного комітету України.

Україну представляли 20 кращих українських спортсменів з Київської, Донецької, Львівської, Одеської, Дніпропетровської, Запорізької областей і міста Києва.

Українці дуже вдало виступили та привезли на Батьківщину 17 нагород, з них: 6 золотих, 7 срібних і 4 бронзових.   

У групових змаганнях українська збірна виборола чемпіонські титули у двох видах програм: дуйлянь, постановочний поєдинок одного спортсмена проти двох озброєних спортсменів, і групових виступах, де збірна команда України протягом чотирьох хвилин виконувала певну композицію, яка складалась з регламентованих технічних прийомів з мечем, а оцінювалися правильність, синхронність, швидкість, сила, наповненість і композиція.

vidkryttya-chempionatu

В індивідуальних змаганнях найкраще виступили фаворити: Ганна Терещенко, Людмила Темна, Роман Рева, Артем Суонг, Юдін Богдан та Андрій Фегецин, який став абсолютним чемпіоном і поклав до скарбниці відразу дві золоті медалі (з довгою зброєю та без зброї). Також він увійшов до складу команд у групових змаганнях, які принесли Україні золото.

Наразі спортсмени відпочивають. Міжнародний календар завершився, а наступний вітчизняний турнір – фінал Кубку України – відбудеться 15 грудня у Львові.

Нагадаємо, збірна України виборола п'ять медалей на чемпіонаті світу з ушу у Казані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: