Український футболіст, який грав за Молдову, має заплатити півмільйона за розбиту губу

Український футболіст, який грав за Молдову, має заплатити півмільйона за розбиту губу
Віталій Маєвич вважає, що Феміда до нього уперджена
Фото із соцмереж

Віталій Маєвич вляпався в неприємну історію

43-річний Віталій Маєвич, який народився в Золочеві на Львівщині, розпочинав кар’єру у місцевому «Соколі», але потім перебрався в Молдову і навіть провів п’ять матчів у складі національної збірної цієї країни, потрапив у неприємну історію. За рішенням суду, колишній гравець повинен заплатити півмільйона гривень за розбиту в побутовій бійці губу.

«Ця подія трапилася 9 листопада 2015 року, коли ми з дружиною відпочивали в одному із розважальних закладів нашого міста, - розповів Віталій в інтерв’ю «Українському футболу». - Я залишився надворі, дружина з друзями зайшла в приміщення. І тут вона вибігає і розповідає, що до неї чіплявся і шарпав за одяг Юрій Даниленко. Цей чоловік був нетверезий і зовсім неадекватний, моїй дружині це було неприємно і я, звісно, як кожен нормальний чоловік, став на захист дружини. Поруч зі мною був мій товариш, котрий стримав мене за руку, що полегшило удар. Даниленко пішов. Згодом він повернувся і підійшов до столика, де ми сиділи з друзями, почав нас ображати і висловлюватись нецензурними словами. Ми вирішили, що дурному варто поступитись, і пішли. Згодом нас наздогнали біля «Маркету» Юрій Даниленко та Петро Бучинський, вони вели себе зухвало. Бучинський вдарив мене, я в свою чергу його штовхнув. Нас розборонили мої друзі. А згодом з’явилося кримінальне провадження і «гучна справа» побиття «журналіста» Золочів.нет».

Був переконаний, що суд візьме до уваги всі нюанси цієї справи і з огляду на те, що було чимало свідків, котрі все бачили і виступили в суді, рішення буде у мою користь, бо коли зневажають жінку, то мав би відповісти той, хто це зробив. Однак, суд не взяв до уваги фактів, котрі надали свідки, і виніс рішення на користь Даниленка.

Я поніс відповідальність за те, що заступився за дружину. А в жовтні цього року приходить мені ухвала про відкриття провадження у справі щодо «відшкодування завданої шкоди внаслідок скоєння злочину». У позовній заяві йдеться про те, що я повинен відшкодувати моральну шкоду Юрієві Даниленку в розмірі 300 тисяч гривень і Петру Бучинському в розмірі 200 тисяч гривень. Про яку мораль йдеться? Якщо суд винесе рішення на користь позивачів, де пересічний мешканець може заробити такі гроші?»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: