Уряд заборонив транслювати бої за участю спортсмена, який прийняв громадянство РФ і захищав «Беркут»

Уряд заборонив транслювати бої за участю спортсмена, який прийняв громадянство РФ і захищав «Беркут»
Алєксєй Олійник сам обрав свій шлях
Фото із соцмереж

Алєксєй Олійник в Україні – персона нон-ґрата

Прес-служба телеканалу Setanta Sports підтвердила інформацію, що трансляція поєдинків бійця змішаних єдиноборств Алєксєя Олійника, котрий народився в Харкові, а виступає за Росію і робив при цьому антиукраїнські заяви, заборона урядом нашої держави.

«Уряд України заборонив транслювати бої за участю Алєксєя Олійника», - повідомили в прес-службі Setanta Sports.

42-річний Олійник - уродженець Харкова і довгий час виступав під українським прапором. У 2014 році отримав російське громадянство, а з 2015-го внесений до списку людей, «які створюють загрозу національній безпеці України». Йому заборонено в'їзд на територію України.

Олійник зробив чимало агресивних заяв на кшталт цієї, в якій він захищався за «Беркут» у контексті подій Революції Гідності: «Найстрашніше – цим хлопцям заборонили відповідати. Вони стояли зі щитами, маючи наказ: нікого не пропускати, але не можна йти на натовп, не можна бити і стріляти. У них була зброя – перекосили б це стадо, і все. Але їм заборонили! Ви спробуйте в Америці кинути в поліцейського пластикову пляшку. Так просто замахнутися. У вас всадять миттєво 20 куль».

Нагадаємо, що нещодавно в базу сайту «Миротворець» також були внесені чемпіони світу з боксу Василь Ломаченко і Олександр Усик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: