Усик може провести ще два поєдинки з російськими боксерами

Усик може провести ще два поєдинки з російськими боксерами
Олександр Усик

Про це повідомив співпромоутер абсолютного чемпіона світу Едді Хірн

Едді Хірн, співпромоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика, повідомив в інтерв'ю ESPN, що рішення про найближче майбутнє Усика буде прийматися на зустрічі з ним і його командою, яка відбудеться наступного тижня в Нью-Йорку.

За словами Хірна, можливий як варіант з переходом Усика в надважку вагу, так і опція, при якій Олександр залишиться в першій важкій вазі.

При другому варіанті розвитку подій, суперником Усика в його наступному бою стане російський боксер Денис Лебедєв.

Хірн також не виключає, що якщо Усик залишиться в першій важкій вазі, то не тільки для поєдинку з Лебедєвим, а й для бою зі ще одним російським боксером - чинним чемпіоном світу за версією IBF в напівважкій вазі Артуром Бетербієвим, який заради такого поєдинку може піднятися в першу важку вагу в другій половині 2019 року.

У 2018 році Олександр Усик став переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії, по черзі здолавши опонентів в особі Майріса Брієдіса (25-1, 18 КО), а потім росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 КО).

Перед боєм з росіянином Усик володів поясами WBO і WBC у важкій вазі, а після перемоги над Гассієвим українець став володарем титулів WBA і IBF.

Також в листопаді Усик успішно захистив свої чемпіонські титули, здолавши в Манчестері британця Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО).

Раніше Усик потрапив у дві номінації 2018 року за версією журналу The Ring.

Зазначимо, що Усика було визнано найкращим боксером 2018 року за версією авторитетного ресурсу ESPN та авторитетного видання BoxingTalk.

Нагадаємо, напередодні українець очолив рейтинг боксерів з найбільшим фінансовим потенціалом за версією Forbes.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: